Chat cu Sorinelo

Schimb de trafic|Traffic Exchange|Script Schimb de trafic|Script pentru Traffic Exchange|Cum aduc vizitatori pe site|Ce sa fac sa am mai multe vizite

Pe alte forumuri de o vreme se tot comenteaza sistemele de schimb de trafic ce au



aparut in acest an si la noi. De exemplu cel mai vechi sistem de trafic automat din Romania: schimbdetrafic.ro Se tot discuta pe forumuri despre "cum vad motoarele de cautare acest trafic. Multi insa inca nu au folosit sau nici macar nu au auzit pana de curand de asa ceva. Este ins aun sistem ce s-a dovedit foarte eficient pana acum in Occident unde functioneaza de vreo 8 ani si unde sunt sute de astfel de sisteme.
Eu am obtinut rezultate excelente in SEO folosind schimbul de trafic. Cu vizitele primite am ridicat situri si cu 5 locuri in Google in 24 de ore. Singura problema este ca traficul trebuie mentinut o perioada mai indelungata. De exemplu daca ai adus 150 de vizite constante pe zi timp de 5 zile si faci o pauza de 10 zile vei pierde cel putin locurile castigate in SERP cu vizitele respective. Cu alte cuvinte se obtin rezultate rapide dar este un sistem pe care daca il abandonezi poti pierde in SERP.
Un alt element important este durata vizitei. Tot ce este sub 18 secunde nu este analizat corect si luat in calcul in algoritmii principalelor motoare de cautare. Cu alte cuvinte vizitele automate sub 15 secunde sunt foarte putin eficiente.
Cam atat pana acum despre schimbul automat de trafic si schimbul de trafic in general... Sper ca acest topic sa fie de folos. Va puteti bucura de acest sistem de trafic la :
schimbdetrafic.ro
schimb-de-trafic.com
traficautomat.ro
amyautosurf.com
targautobaiamare.com/schimb-de-trafic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu