Chat cu Sorinelo

Site-ul tau pe prima pagina Google

prin legaturi sponsorizate si optimizare la cautare

Un magazin in mijlocul Saharei nu face doi bani.
Nu trece nimeni pe-acolo.

Ai un site frumos? Sofisticat?

Unele site-uri sunt extraordinare. Design rafinat, animatii in Flash...
Ar putea cu usurinta sa castige premii.
Bani aruncati!

Degeaba ai un site daca nu e vizitat. Si degeaba e vizitat daca nu vinde.
La fiecare site profitabil numeri o suta falimentare.

Daca site-ul tau este unul dintre cele o suta, iti poate parea complicat sa transformi infrangerea in victorie. Stii ca e posibil, dar pare complicat sa fii o poveste de succes cand regula e pierderea de bani.
De fapt, e simplu!

Pentru un magazin profitabil in lumea fizica ai nevoie de o locatie cu trafic corespunzator. Si de vanzatori buni, care sa faca din vizitatori, clienti.

Pe Internet e la fel. Reteta succesului consta in trafic plus conversie. Dirijezi trafic calificat catre site, iar acesta converteste vizitatorii in clienti.

Trafic calificat gasesti pe Google - procesul de calificare e insasi interogarea de cautare. Iar conversia presupune ca vizitatorul site-ului sa intreprinda actiunea dorita - sa-ti dea telefon, sa completeze un formular sau sa vina direct la magazin.

Vrei sa fii gasit de cei dispusi sa cumpere acum produsele sau serviciile tale?
Vrei sa vinzi mai mult? Vrei sa vinzi cu mai putin efort?
Ti-ar placea sa vina clientii singuri la tine?
Site-ul tau trebuie sa apara pe prima pagina Google.

Daca lucram impreuna il convingem pe domnul Google sa-ti listeze site-ul pe prima pagina, la acele cautari care genereaza vanzari.

Site-ul tau poate fi listat pe prima pagina Google in urma unei campanii de publicitate contextuala prin legaturi sponsorizate (Google AdWords), si in urma optimizarii site-ului la cautare dupa cuvintele-cheie folosite de clientii tai. Ambele sunt mijloace extrem de puternice de promovare.

In plus, site-ul mai trebuie optimizat pentru conversie - gasita forma optima pentru a-i face pe vizitatori sa actioneze. Cand ai sistemul complet, ai dat lovitura!

Te putem ajuta sa-ti cresti contul din banca si cota de piata.
Mai mult!

Google iti poate aduce pe site vizitatori ce cauta in mod activ produsele sau serviciile tale - nu mai alergi dupa clienti, alearga ei dupa tine.
O schimbare de 180 de grade a procesului tipic de vanzare.

Fa-o si afacerea ta se va transforma radical!

In loc sa te lupti pentru o intalnire acum suna telefonul. Cand cei interesati te cauta din proprie initiativa vinzi mai usor, mai mult si la un pret mai bun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu