Chat cu Sorinelo

Radare la baia mare

Vesti rele pentru soferii vitezomani, pentru ca de miercuri, 24 martie, pe drumurile din Maramures vor circula noua masini echipate cu radare „invizibile”. Noile aparate vor da reale batai de cap soferilor deoarece sunt actionate doar in momentul in care politistul constata o abatere, astfel ca detectoarele nu le vor putea depista inainte de a fi pornite.

Noua autoturisme Dacia Logan echipate cu aparate radar „invizibile” ajung maine in judetul Maramures. Acestea vor fi folosite atat in Baia Mare, cat si in alte cateva localitati din judet.

Noile aparate radar sunt ultraperformante si vor putea stoca pana la 60 de ore de imagini inregistrate direct pe hard disk, si nu pe suport magnetic ca si pana acum. De asemenea, acestea vor putea functiona in conditii de temperatura foarte scazuta ori foarte ridicata, fara a fi afectata calitatea inregistrarii. Marja de functionare a acestora este cuprinsa intre minus 30 de grade Celsius si 50 de grade Celsius si pot fi folosite si pe timp de noapte.

Aparatele sunt supranumite „invizibile” deoarece pot fi pornite doar in momentul in care este constatata o abatere, astfel ca nu pot fi detectate de antiradare in timpul in care sunt setate pe functia „stand by”.
Sursa:emaramures.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu