Chat cu Sorinelo

Adbrite-advertiser

Foarte bun pentru monetizare blog
Castiga bani online cu Adbrite
Adbrite este un advertiser foarte cunoscut care accepta in sistem website-uri romanesti.

Tipul de reclame afisate sunt cele platite la 1000 de afisari, reclame platite la mia de impresii afisate. De curand a introdus si plata pentru fiecare click pe o reclama afisata. Costul pe reclame este adesea mai ridicat ca in Google Adsense.

Tipul de reclame sunt link-uri senzitive in context, reclame text, reclame imagine si reclame interstitiale (foarte bine platite la click (CPC))

Nu uita, sumele incep sa creasca in timp, si sunt influentate de tipul de vizitatori, locatia si dimensiunea bannerului. Acestia trimit plata prin intermediul unui cec valid in cadrul oricarei banci din Romania.

Nu va panicati, reclamele pe Adbrite nu apar imediat dupa ce s-a inserat codul in pagina. Recomand inserarea unui cod de backup, care apare in locul reclamei text. Cu timpul vor aparea iar veniturile sunt consistente.

Cum se foloseste AdBrite:

- Generati o zona cu dimensiunea dorita, setati multe cuvinte cheie specifice site-ului, in limba engleza, si in zona de back-up inserati cod Adsense sau AdClick.



Nota:
Pentru a genera venituri online cu AdBrite, trebuie sa inserati in cadrul sectiunii ce descrie zona urmatoarele cuvinte cheie pentru a afisa reclame ok. FOlositi cu incredere urmatoarele: sport, tv, music, loans, money, cars, card, bank, television, news, info, lol, entertainment, vacation, online, widgets, mobile, phone, cool, adbrite, ad, banking, fast, ship, check, bucks, US, international . Daca mai aveti cateva idei, postati-le ca si comentarii.

Black Label Ads, by AdBrite
AdBrite este folosit pentru website-uri ce respecta politicile lor (non-adult).

AdBrite a lansat o platforma de advertising destinata website-urilor porno, adulte. Pentru a folosi platforma BlackLabelAds puteti sa va logati cu contul curent de AdBrite. Cu contul de BlackLabelAds va puteti loga in cadrul AdBrite.

Veniturile obtinute din BlackLabelAds si AdBrite sunt afisate per total in functie de raportul afisat.

Un comentariu:

Radu - Marian spunea...

Hai ca esti tare! Iei copy & paste de la mine apoi imi comentezi pe blog! Scuza-ma ca-ti spun insa chiar esti .....

Trimiteți un comentariu