Chat cu Sorinelo

Windows este cel mai bun

Este clar faptul că platformele mobile câştigă din ce în ce mai multă popularitate, potrivit datelor de la comScore, însă - cu toate acestea - Windows rămâne pe termen lung sistemul de operare numărul unu.
Graficul de mai jos arată cota de piaţă a principalelor platforme în Statele Unite. Nu este o măsurătoare perfectă, care să arate cu acurateţe care dintre platforme este cea mai folosită, dar este o reprezentare utilă pentru a ne face o vedere de ansamblu.
image
Important este faptul că Windows rămâne, în continuare platforma dominantă. În ultimele şase luni, platforma a pierdut câteva puncte procentuale în favoarea iOS, după cum se poate vedea, însă scăderea nu este una spectaculoasă.
Să ne reamintim că, în urmă cu şase ani, Windows controla 90% din piaţă. În ciuda alternativelor apărute, nu avem nici un motiv să credem că situaţia se va schimba prea curând.
Sursa:chip.ro

Ce este ACTA?

Ce este ACTA? Urmariti acest videoclip creat de cei de la Creative Monkeyz si o sa intelegeti cum vreau unii politicieni si Firme sa opreasca piateria si cum se transforma pirateria in cenzura.


Daca si tu esti impotriva acestui proiect ACTA poti sa te alaturi celor peste 2 milioane de persoane care au semnat petitia online impotriva cenzuri pe internet.