Chat cu Sorinelo

Photoshop in limba romana

Cine nu stie ce este photoshop am pus mai jos o descriere.

Adobe Photoshop, așa cum este cunoscut astăzi, este vârful de lance al gamei de produse software pentru editare de imagini digitale, fotografii, grafică pentru tipar, video și Web de pe piață. Photoshop este un program cu o interfață intuitivă și care permite o multitudine extraordinară de modificări necesare în mod curent profesioniștilor și nu numai: editări de luminozitate și contrast, culoare, focalizare, aplicare de efecte pe imagine sau pe zone (selecții), retușare de imagini degradate, număr arbitrar de canale de culoare, suport de canale de culoare pe 8, 16 sau 32 biți, efecte third-party etc. Există situații specifice pentru un profesionist în domeniu când alte pachete duc la rezultate mai rapide, însă pentru prelucrări generale de imagine, întrucât furnizează instrumente solide, la standard industrial, Photoshop este efectiv indispensabil.
Alături de aplicația Photoshop (ajuns la versiunea CS5), este inclusă și aplicația ImageReady, cu un impresionant set de instrumente Web pentru optimizarea și previzualizarea imaginilor (dinamice sau statice), prelucrarea pachetelor de imagini cu ajutorul sistemului droplets-uri (mini-programe de tip drag and drop) și realizarea imaginilor rollover (imagini ce își schimbă aspectul la trecerea cu mouse-ul peste), precum și pentru realizarea de GIF-uri animate.
 Mai jos puteti sa descarcati un pachet care contine:
 Manual Photoshop CS4 in Romana
 Photoshop Pentru Incepatori In Limba Romana
 30 de tutoriale photoshop

Introdu adresa de mail unde vrei sa-ti trimit pachetul:

Glossy web buttons

Glossy web buttons (PSD)



Lasa-mi adresa ta de email si o te anunt cand pun ceva nou pe blog.

Wordpress addons mega collection

 Wordpress addons mega collection
Pachetul contine :
74 - Plugins
42 - Themes


Introdu aici adresa ta de email si o sa te anunt cand pun ceva nou pe blog:

Arcade Script - CodeCanyon

Acest script arcade are o tona de caracteristici, inclusiv cele pe care le-ai aştepta (categorii, sistem de folosire, BBCode, comentarii, personalizare etc ...) Aici sunt cateva caracteristici : - Construit la scară: Cu caching avansate Utilizarea, memorie scăzută şi inteligente de codificare am construit un script care cantareste câteva mii de jocuri - sistem de utilizare: cu permisiuni de granulare şi grupuri de utilizatori, vom merge dincolo de standard - SEO: url-uri reinscripţionabile (şi sprijin pentru non-rewritable), META tag-uri personalizate, generarea sitemap şi HTML concepute pentru SEO - Monetizarea: Cu construit în mochiads (trebuie doar să adăugaţi ID-ul), şi un sistem avansat de anunţ (puteţi vinde chiar şi propriile dvs. anunţuri, cu o construit în sistem paypal) - Bulk joc Grabber : Păstraţi site-ul dvs. până la data într-o clipă - panoul de administrare: incredibil de rapid si construit pentru eficienţa extreme. Reuşeşte să facă o astfel de script-ul avansat simt uşor. Se pare prea mare! - Codul de calitate de top: Dacă doriţi să schimbaţi ceva, bun-simţ nostru prevăzute cod va face super simplu. MVC şi OOP utilizate în întreaga.

 Scuze pentru traducere deoarece este tradusa rapid cu ajutorul lui google .
DEMO http://codecanyon.net/item/arcade-script/100037





Introdu aici adresa ta de email si o sa te anunt cand pun ceva nou pe blog:

Afaceri de succes

Cu o investitie de doar 9 dolari poti sa ajungi la un profit de 500 de dolari lunar

 In ultimi 3 ani am incercat mai multe metode  de facut bani ,incepand de la PTC  pana la Google Adsense dar pentru Romania una singura mi-a captat atentia foarte mult si in care am toata increderea ca o sa ramana mult timp pe locul 1 in Romania ,pot sa spun despre ea ca este o Afacere De Succes si merita toata atentia Dvs.

 
In acesta  Afacerea  este mai simplu ca in G.D.I.: Banii va intra direct in contul de PayPal de unde ii transferati foarte usor pe cardul propriu.
Mai mult… banii incep sa soseasca de la primul inscris! Practic… ORICINE poate sa se convinga ca sistemul functioneaza daca face doar un mic efort de a aduce cel putin 1-2 oameni activi (platitori).
Prin urmare… NU va cer sa credeti ceea ce vi se spune. Insa va cer sa faceti un efort sa va aduceti primii 2 oameni. Asta inseamna un castig de doar 18 $ pe luna, insa suficient cat sa simtiti ca se poate! Suficient cat sa intelegeti forta acestei afaceri si sa va ganditi serios la faptul ca:
DA! Puteti ajunge in 9-12 luni la cel putin o sursa completa de 504 $ lunar!
DA! Puteti ajunge intr-un an sa lucrati relaxati de acasa!
DA! Puteti sa va petreceti mai mult timp cu familia si cu cei dragi!
DA! Puteti sa fiti linistiti in ceea ce priveste pensia!
NU! Nu mai aveti de ce sa va faceti griji pentru ziua de maine!
NU! Nu mai trebuie sa mergeti la interviuri ori sa va plecati capul in fata sefului, adica sa fiti propriul dv. sef

Introdu aici adresa ta de email daca vrei sa primesti si alte informatii: