Chat cu Sorinelo

Foloseste inteligent Marketingul Afiliat

Marketingul afiliat se refera la modul cum promovam online produsele companiei.Afiliatul va semna cu promotorul sau reprezentantul de marketing al companiei. Apoi, afiliatul va face tot posibilul sa devina atractiv pentru clienti.
Publicitatea este o modalitate prin care un numar cat mai mare de clienti devin constienti de existenta unor anumite produse. Prin urmare, publicitatea trebuie sa aiba un format tentant si sa atraga clientii. Daca publicitatea nu atrage, atunci nu-si va face efectul asupra clientilor. Daca publicitatea reuseste sa atraga atentia consumatorilor, atunci este puternica.
Pentru a construi o publicitate puternica si cu efect, afiliatul trebuie sa foloseseasca metode inteligente de promovare.Un exemplu de publicitate inteligenta este refolosirea unui element cheie al marketingului afiliat - valorificarea resurselor umane. Aceasta inseamna ca un afiliat poate valorifica potentialul celorlalti de a aduce vizitatori.
Implicatiile economice de a face un program de marketing afiliat benefice pot fi simple, dar de necontestat. De exemplu, atunci cand un vizitator completeaza un formular pe site, afiliatul poate castiga 0.50% din venit de la compania, pe care o promoveaza. Intr-o singura zi, el poate avea zece vizitatori, ceea ce inseamna un castig de pana la 5%.

Retine, afiliatul isi poate creste venituri, prin folosirea celorlalti. Cu cat afiliatiireusesc sa recruteze mai multi oameni sau sa faca comenzi sau sa completeze formulate, cu atat isi vor creste si veniturile.
Pentru a inregistra o crestere semnificativa, in esenta, afiliatul poate face trei lucruri. In primul rand, trebuie sa gaseasca site-ul profitabil. Urmatorul pas, este sa colaboreze cu companiile generoase pentru lead-urile primite. In final, afiliatul va trebui sa localizeze o companie online puternica sau aflata in plina dezvoltare, si apoi sa recruteze afiliati pentru companie.


Lasa-mi adresa ta de email si o te anunt cand pun ceva nou pe blog.

Introducere in SEO

Termenul de SEO vine din Engleza de la "Search Engine Optimisation" si inseamna optimizarea paginilor pentru motoarele de cautare.

In strainatate ea a devenit o profesie fiind numeroase firme care ofera astfel de servicii.


De ce SEO?

Traficului unui site web este generat de motore de cautare (aproximativ 80%), de directoare web (cum este site-ul nostru) sau de vizitatori care intra direct. Dintre motoarele de cautare cel mai folosit este Google (mai mult de 80% din trafic). De aceea este foarte important ca optimizarea sa se indrepte in special in optimizare pentru acest motor de cautare.


Care este conceptual de baza?

O firma plateste o suma de bani ca site-ul sau sa se gaseasca in primele rezultate la cautarea unui anumit termen sau a unor anumiti termeni. Astfel el va beneficia de pe urma traficului urias pe care il au motoarele de cautare. In plus va beneficia de vizitatori care cauta exact ce le ofera, nu ca si in cazul banner-elor de vizitatori curiosi sau persoane care nu au neaparat intentia de a cumpara de la ei. Se poate spune ca este o investitie care se va amortiza in timp.


Avantaje/dezavantaje

Chiar dumneavoastra puteti sa va optimizati site-ul pentru motoarele de cautare iar atunci investiatia nu va fi decat in timp petrecut in fata calculatorului. Deci un avantaj ar fi ca oricine poate sa faca SEO si cu investitii materiale minime. Binenteles ca rezultate mult mai bune sunt obtinute daca munca este facuta de un profesionist.


Din pacate exista si dezavantaje. Nu exista nici o garantie, ca site-ul dumneavoastra va
ajunge in primele pozitii la o anumita cautare si chiar si daca va ajunge nu exista garantii ca va si ramane acolo. In google de exemplu exista fluctuatii, uneori site-ul dumneavoastra poate fi scos in afara indexului iar in ziua urmatoare el poate fi primul pentru aceeasi cautare. Cei de la google spun ca indexarea site-urilor se face in mod gratuit si de aceea nu sunt nici un fel de garantii.


SEO=SPAM?

Va intrebati daca SEO este spam? Raspunsul este: NU.

Spam se refera la: scrierea de text pe fundal de aceesi culoare sau in afara ecranului, cloaking (afisarea unei pagini obtimizate motoarelor de cautare si alteia vizitatorilor) etc. Motoarele de cautare doresc sa afiseze utilizatorilor lor cele mai relevante pagini la cautarea respectiva. De aceea ele nu vor tolera spamul. Daca veti fi prins incercand sa le pacaliti riscati ca pagina dumneavostra sa fie exclusa definitiv din index ceea ce nu cred ca v-ar convenii.


Concluzie

Totusi nu trebuie abuzat de SEO. Trebuie sa va ganditi in primul rand la utilizator nu la motoarele de cautare. Incercati sa ganditi totul astfel incat sa-i fie lui cat mai bine si doar apoi sa va ganditi la optimizare.


Daca va ganditi la vizitatori si le veti oferi continut de calitate fiti sigur ca site-ul dumneavoastra isi castiga o reputatie in randul lor iar numarul de vizitatori care intra direct pe site va creste.


Lasa-mi adresa ta de email si o te anunt cand pun ceva nou pe blog.

Director web - mijloc de optimizare SEO

Director web - mijloc de optimizare SEO

In procesul de optimizare SEO ( Search Engine Optimisation) , promovarea site-ului dvs. prin inscriere in directoare web este o parte importanta a acestui proces. Acesta asigura un trafic targetat, vizitatorii acestor site-uri au un scop clar: acela de a gasi informatia pe care o cauta, beneficiind de organizarea pe categorii si subcategorii a informatiilor detinute. Prin multitudinea de link-uri inscrise si diversitatea informatiei , directorul web asigura o mare vizibilitate unui site inscris.

Stim ca 80% din trafic este asigurat de motoarele de cautare, deci Tag-urile si Meta Tag-urile sunt importante, dar si link-urile , in special. Un director web asigura un link direct catre site-ul dvs. si asigura aparitia site-ului in cautari multiple, sporind vizibilitatea site-ului in motoarele de cautare, cu mai multe sanse de indexare. In procesul de optimizare orice sansa in plus de indexare a site-ului trebuie luata in considerare.

Un factor determinant in algoritmul indexarii si acordarii Page Rank este popularitatea link-ului. Inscrierea site-ului in directoare web va ajuta la creerea de noi link-uri catre site-ul dvs., sporind popularitatea acestuia. Cu cat un site are mai multe link-uri de calitate catre el, cu atat cresc sansele acordarii unui Page Rank (PR) mai inalt. Bineinteles, asigurati-va ca si continutul site-ului este variat si de calitate. Un PR mai inalt asigura o vizibilitate mai mare pe internet, oferind site-ului accesul mai in fata in paginile de cautare. Asta inseamna mai mult trafic, nu?

Continutul trebuie sa fie de calitate, sa exprime in mod clar si original domeniul dvs. de interes. Continutul trebuie sa cuprinda cuvinte cheie ce pot fi folosite la inscrierea site-ului , cuvinte alese cu grija, atfel incat acestea sa reprezinte tema site-ului dvs. Directorul web indexeaza el insusi link-urile inscrise dupa cuvintele cheie continute, asigurand astfel vizibilitatea lor in cautare si crescand totodata vizibilitatea link-ului pe internet. Astfel, site-ul dvs. poate aparea in mai multe siruri de cautare si , implicit, si in motoarele de cautare prin indexarea acestora. Link-urile create in directorul web sunt foarte importante in procesul indexarii site-ului dvs. de catre motoarele de cautare. De aceea descrierea site-ului cu cuvinte cheie alese cu grija ajuta foarte mult la indexare. Aceste cuvinte, strecurate in descrierea site-ului , determina cat de des va aparea site-ul dvs. in sirurile de cautare din diferite directoare web.

Trebuie sa luati in considerare inscrierea site-ului dvs. in mai multe directoare web. Mai multe directoare web inseamna mai multe sanse ca site-ul dvs. sa fie mai vizibil pe internet. Este important ca inscrierea sa fie facuta pe un director web general, dar si mai bine daca il inscrieti intr-unul specializat, corespunzator temei site-ului dvs. Astfel cresc substantial sansele de vizibilitate ale site-ului. De aceea cautati un director web specializat , dar si categoria care corespunde cel mai bine temei site-ului dvs. Atentie la conditiile de inscriere , nu folositi majuscule sau o descriere numai din cuvinte cheie sau un limbaj necorespunzator. Daca directorul web solicita un link reciproc, atunci trebuie sa aveti un link catre site-ul respectiv. Atentie! Directoarele web din ultimele generatii detin mijloace de control automat a existentei link-ului reciproc si indepartarea ulterioara a acestui link este semnalizata administratorului . Riscati ca site-ul dvs. sa fie sters din director web. Daca tineti cont de conditiile de inscriere aveti sanse mari ca site-ul sa fie aprobat imediat.

Inscrierea in directoare web este un pas necesar in optimizare SEO , dar nu singurul. Folositi toate mijloacele de optimizare, astfel incat site-ul dvs. sa fie din ce in ce mai vizibil pe internet si usor de gasit de motoarele de cautare. Succes!

Introdu-ti adresa de mail mai jos si o sa-ti trimit lista cu cele mai bune directoare web din romania.

Ce este un autoresponder?

Ce este un autoresponder?
Un autoresponder seamana foarte mult cu un fax unde formezi un numar sau trimiti un email (in cazul nostru), completezi un formular sau executi o actiune pe un site (cum ar fi sa cumperi ceva) si primesti un raspuns instant.
Cei care folosesc tehnicile de marketing pe Internet sau au afaceri online sunt de acord ca autoresponderele sunt cele mai bune instrumente de marketing inventate vreodata. De ce? Pentru ca ofera oamenilor acces instant la informatie!
Gandeste-te la acest lucru.
Este mult mai probabil ca oamenii sa trimita un mesaj catre un autoresponder decat catre un departament real de vanzari de exemplu. Motivul?
Oamenii doresc informatia ACUM! Oamenii nu vor sa astepte sau sa ceara expres acest lucru.
Dar motivul pentru care expertii in marketing iubesc aceste "scule destepte" in mod special, este ca atunci cand cineva solicita o informatie o"scula desteapta" iti permite sa mergi mai departe cu informatiile in mod automat!
Autoresponderele "destepte" sau "inteligente" pot trimite mai mult de un raspuns si iti permit sa trimiti corespondenta personalizata dupa rapunsul initial...
Frumusetea consta in faptul ca toata corespondenta poate fi scrisa inainte, poate fi pre-setata si pre-programata...
Muncesti o singura data. Tu decizi numarul scrisorilor din corespondenta, tu scrii mesajele si tot tu stabilesti intervalele de expediere...
Si asta nu este tot! Cu alte cuvinte este ca si cum ai avea o echipa de vanzari si promoteri care lucreaza pentru tine, undeva in liniste in spate cu program permanent!
Daca nu ai un contact personalizat, profesional, si sistematic cu vizitatorii websiteului tau concluzia este foarte clara:
PIERZI BANI!
Concluzia finala este urmatoarea: monitorizarea si comunicarea cu clientii tai iti pot creste semnificativ vanzarile. De fapt expedierea mai multor mesaje secventiale pot creste vanzarile cu 80% sau cu 400%. Totul depinde de tine.

Introdu aici adresa ta de email daca vrei sa primesti si alte informatii:

12 modalitati simple de a-ti promova website-ul

12 modalitati simple de a-ti promova website-ul
by Laurentiu Vlad
Pozitionare mai buna pentru Google, ca de altfel si pentru Yahoo, presupune realizarea a doua mari etape. Prima, optimizarea in interiorul paginii, sau optimizare “on page”, si a doua, campania de “link building” sau factorii “off page”. Prima etapa, cea de optimizare propriu-zisa, presupune corectarea informatiilor deja prezente pe site-ul dumneavoastra, sau creeare de noi pagini care sa fie conforme cu cerintele motoarelor de cautare. Cea de-a doua etapa, creata la ceva timp dupa aparitia primului algoritm de clasare, campania de
backlinks, presupune realizarea unui numar cat mai mare, dar si cat mai caliative, de linkuri de intorcere catre site-ul dumneavoastra. In aceasta campanie consta succesul unei pozitionari cat mai bune in Google.
Incepand cu ultimii ani, si pana in prezent, motoarele de cautare (in special Google) a acordat (si inca acorda) o foarte mare importanta link-urilor pe care un site le primeste. Aceasta masura a fost adoptata pentru a putea elimina rezultatele care nu prezinta interes pentru vizitatori. Un site de tip SPAM (teoretic) nu prezinta interes pentru utilizatori, si (teoretic) acesta nu primeste link-uri relevante din partea unor site-uri de incredere. Din punctul meu de vedere, aceasta masura este bine gandita, si are o logica puternica.
PageRank-ul unei pagini este calculat in functie de calitatea si numarul (observati ordinea) link-urilor pe care o pagina (sau un site) le primeste. Astfel, din acest punct de vedere, PageRank-ul unui site, are legatura directa cu popularitatea acestuia.
In acelasi timp, din punctul de vedere al optimizarii web, link-urile sunt cea mai buna unealta in vederea optimizarii unei pagini, sau a unui site. Textul cuprins in ancora linkurilor ajuta pentru pozitionarea in cadrul rezulatelor motoarelor de cautare (in special Google).
Optimizarea Off-page nu este efectuazã direct pe site, însã nu este mai puþin importantã.
Optimizarea off-page se reduce la un principiu foarte simplu: generarea a câtor mai multe
(ºi calitative) linkuri externe (backlinks) spre site-ul optimizat.
Factorii care influenteaza un link extern:
* Anchor Text of Link – Cuvintele folosite in tagul anchor care constituie linkul catre site
* Popularitatea sitului in comunitatea locala – Popularitatea in comunitatea locala pe subiectul respectiv a sitului unde se afla linkul
* Popularitatea globala a sitului – Popularitatea globala a sitului unde este plasat linkul afecteaza pozitionarea sitului ce se urmareste a fi optimizat
* Textul ce inconjoara linkul – Linkurile incadrate intr-un context din acel domeniu sunt mult mai importante decat linkurile goale
In ceea ce priveste schimbul de link-uri, el se poate realiza cu conditia unei atentii sporite vis a vis de site-ul cu care se efectueaza. Acesta poate fi banat din motoarele de cautare sau poate sa produca spam, caz in care exista sanse ridicate ca si cu site-ul dvs. sa se intample acelasi lucru deoarece motoarele de cautare le vor considera in legatura. Pe de alta parte,site-ul poate fi pozitionat relativ prost in SERPs si atunci schimbul de link-uri nu are nici un efect. Lucrurile se schimba atunci cand este vorba de site-uri serioase, cu pozitie buna in
SERPs si cu PR ridicat. Ideale din punct de vedere SEO sunt link-urile on way adica siteuri
care fac referire spre site-ul dumneavoastra fara a fi obligati sa puneti link reciproc.
1. Inscriere gratuita in directoare web desi nu aduce avantaje extraordinare, a ajuns prima pe lista de sarcini a fiecarui webmaster atunci cand lanseaza un site nou. Inscrierea blogului tau in directoare este buna pentru cresterea vizibilitatii pe internet. Inscrieti site-ul in marile directoare cum sunt Dmoz, !Yahoo sau Google. Submitul se face o singura data si dureaza pana la 8 luni. Nu e mult daca, chiar vreti sa va construiti o prezenta solida online.
2. Publicarea de articole in directoare de articole. Publicare de articole inseamna
scrierea unui articol si inscrierea lui intr-un director de articole. Aceste directoare fie publica articolul fie il trimit mai departe catre diferite siteuri care il afiseaza pe net. Oamenii, ca si spiderii motoarelor de cautare, pot citi apoi articolul si accesa linkurile continute in el. Inscrieti articolele in directoarele specializate cum sunt:
UltimateArticleDirectory, ArticlesDirectory sau MyArticles. Google Base este un
loc în care puteþi trimite uºor toate tipurile de conþinut offline ºi online pe care îl gãzduieste ºi îl ofera pentru cãutare online. Utilizatorii sunt invitati sa publice “orice tip de informatie sau imagini”, acestea urmand sa poata fi regasite intr-o baza de date care a fost creata cu aceasta ocazie. In practica insa, Google se ofera sa gazduiasca pe serverele sale intreg continutul personalizat si relevant pentru utilizatori, ceea ce ar trebui sa sporeasca semnificativ traficul pe site-urile sale si, implicit, veniturile din publicitatea online.
3. Schimb de link-uri cu alte site-uri din domenii inrudite cu site-ul tau. Cautati siteuri care complementeaza site-ul dumneavoastra si incercati sa obtineti un link din partea lor. In ceea ce priveste schimbul de link-uri, el se poate realiza cu conditia unei atentii sporite vis a vis de site-ul cu care se efectueaza. Acesta poate fi banat din motoarele de cautare sau poate sa produca spam, caz in care exista sanse ridicate ca si cu site-ul dvs. sa se intample acelasi lucru deoarece motoarele de cautare le vor considera in legatura. Pe de alta parte, site-ul poate fi pozitionat relativ prost in SERPs si atunci schimbul de link-uri nu are nici un efect. Lucrurile se schimba atunci cand este vorba de site-uri serioase, cu pozitie buna in SERPs si cu PR ridicat. Ideale din punct de vedere SEO sunt link-urile on way adica site-uri care fac referire spre site-ul d-voastra fara a fi obligati sa puneti link reciproc.
Practic schimb de linkuri cu alte site-uri inseamna a gasi alte site-uri care vor sa
puna linkul tau la ele in schimbul linkului lor la tine , pe ideea “vizitatorul meu
merge si la tine daca si tu imi trimiti vizitatori”. Practic se formeaza o “asociatie de
site-uri” care se recomanda unul pe celalalt si isi trimit vizitatorii intre ele, totul fara
cheltuieli de publicitate.
4. Newsletter sau mail-ul cu stiri este o metoda prin care tu iti poti informa vizitatorii
despre noile aparitii pe sit, astfel niciodata pierzand vizitatori. Pune un formular pe
pagina principala a site-ului prin care vizitatorul isi poate introduce adresa de email pentru a primi stiri despre sit-ul tau. La fiecare 2 saptamani sau chiar mai putin trimite un email catre toti inregistratii in care sa le prezinti noile aparitii pe site.
Aceasta metoda creeaza un fel de comunitate a site-ului tau si iti aduce vizitatorii
inapoi.
5. Semnatura email… E-mailul a devenit o formã standard de coresponden.ã în
majoritatea firmelor. Clien.ii dvs doresc sã .tie cu cine corespondeazã .i cum vã
pot contacta. Semnãturile pentru e-mail pot sã joace un rol important în furnizarea
acestor informa.ii, vã diferen.iazã mesajul .i proiecteazã imaginea firmei dvs.
Majoritatea programelor de email ofera posibilitatea folosirii unei semnaturi de
email. Aceasta semnatura este constituita dintr-un text scris inainte, si se ataseaza la
sfarsitul email-ului. Este foarte utila aceasta semnatura de email, in ea iti poti
promova propriile site-uri, url sau chiar afaceri offline. Trimiteþi fiecare e-mail cu
aceastã semnãtura prietenilor ºi faceþi site-ul dumneavoastra cunoscut. Prietenii
dvs., cunoºtinþele dvs ºi colegii de serviciu aflã prin semnãtura dvs. de suportul dvs.
oferit faþã de site-ul dumneavoastra.
6. Publicare anunturi gratuite pe site-urile de anunturi gratuite. O mare parte din
site-urile de anunturi gratuite iti ofera, pe langa posibilitatea de adaugare a
anuntului, si posibilitatea de adaugare a unei legaturi catre oferta ta. Iata inca un
efect dublu. In primul rand, anuntul tau este vizualizat de un vizitator, iar daca este
interesat de anuntul tau te contacteaza. In al 2-lea rand, ai inca o legatura spre siteul
tau. La prima vedere e o metoda atat de simpla. Ei bine, nu este chiar asa… Daca
in cazul adaugarii unui link intr-un director web efectul este de cele mai multe ori
permanent, in sensul ca link-ul tau va ramane mult timp listat in director, in cazul
publicarii unui anunt efectul este conditionat de timp. Majoritatea anunturilor
expira in maxim 30 de zile. Deci, este nevoie de un bun management al anunturilor
publicate, astfel incat acestea sa fie actualizate ori de cate ori este nevoie.
7. Creare blog de specialitate. O alta metoda de a face publicitate gratuita site-ului tau
este prin crearea unui blog de specialitate in care sa vorbesti despre serviciile
oferite pe site-ul tau si nu numai. Creati site-uri interesante cu continut util iar alte
site-uri vor face referire spre site-ul dumneavoastra in mod natural fara a va solicita
sa intoarceti favorul. In continuare o sa va pun la indemana un link cu cele mai
bune solutii pentru crearea propriului blog: Creaza-ti propriul tau blog –
Solutii Gazduire
8. Publicarea de comunicate de presa pe site-urile de profil. Poti folosi
comunicatele de presa si pentru optimizarea propriului tau site ca si parte a
campaniei de construire de link-uri. Acest lucru este posibil pentru ca anumite siteuri
de distributie permit inserarea de link-uri in textul comunicatului.
9. Social Networks. Websit-urile Social Bookmarking poate sa-ti trimita o tona de
trafic catre blogul tau, doar ai nevoie de un loc bun unde sa-ti pui linkul catre
blogul tau. Digg – Daca blogul tau este adaugat in Digg, poate sa-ti aduca un numar
foarte bun de vizitatori catre blogul tau. Daca link-ul tau apare in prima pagina pe
Digg o sa-ti trimita mii de vizite catre blogul, acesta se numeste “Digg Effect.”
StumbleUpon – Eu m-am inscris in primul rand ca este un foarte bun generator de
trafic pentru pagina mea. Intri la ei si iti instalezi toolbar-ul Stumbleupon (merge in
IE si in Firefox), care permite utilizatorului sa decopere si sa voteze (pozitiv sau nu)
pagini web noi, videoclipuri noi, poze, stiri etc… O sa iti dai seama destul de
repede despre ce este vorba. Deci, StumbleUpon este un fel de motor de cautare
bazat pe voturile utilizatorilor. Pe mine ma gasiti aici pe stumbleupon si va astept
cu multe comentarii si e-mailuri. Del.icio.us – Cel mai popular bookmarking
website. Daca situl tau primeste multe voturi poate sa ajunga pe prima pagina. Daca
adaugi link-uri catre fiecare post de pe blog pentru a-ti mari voturile cititorii tai cu
siguranta o sa-ti mareasca traficul.
10. Puneti la dispozitie documente in format electronic care au link spre site-ul dvs.
sau creati aplicatii software simple, gratuite sau care sa contina macar o
componenta gratuita si informati alte site-uri si forumuri de existenta lor. Foarte
probabil veti obtine un link.
11. Participarea la discutii pe forumuri, bloguri si adaugarea link-ului in
semnatura. Foloseste semnatura in aceste forumuri si scrie un text in semnatura
care sa atraga atentia impreuna cu un link catre siteul tau. Daca ai posibilitatea sa
folosesti un Feed RSS in profilul tau atunci poti sa faci sa apara in ultimele noutati
din blog langa numele tau de utilizator.
12. RSS Feed Button. Fluxurile RSS sunt foarte utile pentru fidelizarea vizitatorilor.
RSS este o metoda populara de a distribui informatia unor pagini web, fara ca
utilizatorii de internet sa acceseze URL-rile respectivelor site-uri. Are ca pricipal
avantaj reducerea timpului de navigare, deoarece utilizatorul nu trebuie sa deschida
un numar mare de pagini pentru a vedea ultimele informatii de pe respectivele
siteuri , ci doar sa se aboneze la acestea si sa primeasca cele mai recente actualizari
intr-o pagina speciala. Sistemul este folosit cu precadere pentru siteuri care se
actualizeaza frecvent, de exemplu siteuri de stiri, bloguri si podcasturi. Blog
Perfume a lansat un serviciu de analiza a statisticilor legate de feeduri. Foloseste
statisticile originale ale feedburnerului tau dar te ajuta sa vezi si unele detalii sau
predictii legate de numarul cititorilor tai. Feedburner, după cum îi spune şi numele,
e un sistem prin care “arzi feedurile”. Îţi faci un cont, adaugi feedul blogului tău ca
mai apoi să găseşti o grămadă de utilităţi ce te-aşteaptă să le foloseşti. Un altfel de
sistem feedreader mai este si Google Reader.
Carte pentru oaspeti…
Resurse:
· Link Building Secrets relevate de expertii de top. Download 24 Pagini linkbuilding-
secrets.pdf
Aduti aminte promoveaza, promoveaza, promoveaza!
metodepromovare.wordpress.com/

Introdu aici adresa ta de email daca vrei sa primesti si alte informatii:

Google Site Map Maker



Google Site Map Maker



*Pe internet se poate face o tona de bani. Insa chiar daca ai cel mai tare site, acesta nu-ti va folosi la nimic daca vizitatorii nu te gasesc.
*Aici intra in joc hartile Google si tot aici intra in joc si Google Site Map Maker.
*Iata cateva dintre facilitatile unei harti Google:
*ajuta vizitatorul sa-ti gaseasca mai multe pagini web, din moment ce softul faciliteaza o mai buna acoperire a siteurilor tale;
*se asigura ca atunci cand oamenii fac cautari dupa cuvintele tale cheie, acestia primesc rezultate mai "proaspete";
*iti permite sa-i oferi lui Google informatii specifice despre paginile tale web, precum momentul ultimei actualizari a siteului etc.;
*iti asigura o indexare mai rapida;
*plus multe altele !!!





Introdu aici adresa ta de email daca vrei sa primesti si alte informatii:

Blog Link Generator



Blog Link Generator



*Cu Blog Link Generator vei putea gasi mii de bloguri pe care sa postezi automat comentarii si unde sa-ti lasi si linkul catre propriul site.
*Cand spiderii motoarelor de cautare vor vedea acel link iti va vizita si siteul tau si il vor numara si ca inca un link inapoi catre tine, ridicandu-ti rankingul.
*Imagineaza-ti puterea a mii de linkuri inapoi catre siteul tau de pe blogurile altor persoane.
*Principalul criteriu de pozitionare in motoarele de cautare este numarul de linkuri care duc spre propriul tau site.






Introdu aici adresa ta de email daca vrei sa primesti si alte informatii:

Article Site Builder

Article Site Builder





*Problema: Nu stii sau nu-ti place sa construiesti astfel de siteuri.
*Solutia: Article Site Builder !
*Facilitati: - abilitatea de a oferi motoarelor de cautare ceea ce le place cel mai mult: continut bogat in cuvinte cheie;
*vizitatorii vor continua sa revina pe site datorita continutului permanent actualizat;
*o modalitate usoara de a insera continutul intr-un template;
*abilitatea de a gasi continut pentru orice subiect pe care tu il introduci in program;
*optimizarea siteului pentru obtinerea de rankinguri fruntase in motoarele de cautare;
*adaugarea de noi pagini siteului fara sa stii o boaba de HTML;
*transformarea articolelor automat in pagini web
*...plus multe altele !


Download



Introdu aici adresa ta de email daca vrei sa primesti si alte informatii:

50 Web 2.0 Templates

Daca vreti sa faceti un site si stati prost la partea de grafica sigur o sa va ajute cele 50 de modele ,tot ce trebuie sa faceti este sa-l modificati dupa bunul plac,acest lucru se poate face cu Dreamweaver.Mai jos aveti si 7 modele de templates.














Introdu-ti adresa de email daca vrei sa primesti si alte informatii:

Twitter Traffic Gold

Azi am pentru voi o carte care o sa va ajute sa va cresteti contul de la twitter,cartea este cu drepturi de revindere.
Tot in acest pachet am introdus si 20 de teme pt twitter.
Descarca Twitter Traffic Gold



Introdu-ti adresa de email daca vrei sa primesti si alte informatii:

Theme si pluginuri wordpress

WordPress reprezintă cea mai performantă și actuală platformă dedicată publicării personale.Pe scurt, WordPress este pachetul software ce merită ales dacă dorești să creezi un blog sau o simplă pagină personală și nu vrei să ai bătăi de cap la configurarea sau personalizarea acestuia.
Mai jos aveti un pachet cu teme si plugin-uri bine selectate pentru blog-ul dvs .Daca nu stiti ce face un anumit plugin intrebatil pe google

Descarca pachetul.




Introdu-ti adresa de email daca vrei sa primesti si alte informatii:

Theme Blogger

Probabil v-ati plictisit de clasicele teme de la blogger si ati vrea sa puneti ceva mai bun ,v-am pregatit un pachet cu peste 40 de theme pentru blogul dvs.
Download


Introdu-ti adresa de email daca vrei sa primesti si alte informatii: