Chat cu Sorinelo

Optimizare wordpress

O instalare de wordpress vine pregatită pentru motoarele de căutare. Funcțiile și trăsăturile scriptului ghidează motoarele de căutare prin articole, pagini și categorii pentru a ajuta la indexarea corectă a site-ului și adunarea informațiilor de care au nevoie pentru a include site-ul vostru în baza de date.

WordPress-ul vine cu câteva tool-uri care ajută la optimizarea pentru motoarele de căutare, printre care includem abiliattea de a folosi fișiere .htaccess pentru a da impresia de url-uri statice (numite “permalinks”) , blogroll-ul și opțiunea de ping. Deasemenea există o mulțime de plugin-uri care pot fi folosite pentru optimizarea pentru motoarele de cautare(SEO).
Dar , odată ce folosiți teme wordpress și începeți să modificați WordPress-ul pentru nevoile voastre , s-ar putea să stricați o parte dintre acele trasaturi care fac WordPress-ul prietenos din punct de vedere al motoarelor de căutare. Pentru a menține aceste trăsături avem niște recomandări:
Cod curat

Fiți siguri că html-ul site-ului se validează. Erorile din cod pot afecta indexarea corectă a site-ului de către motoarele de căutare.

Conținutul vorbește

Motoarele de căutare nu “vad” site-ul. Ele pot doar citi conținutul. Design-ul frumos nu înseamnă nimic pentru motoarele de căutare. Ceea ce contează pentru acestea sunt cuvintele , conținutul, materialul din site-ul vostru care explică, impărtăseste sau informează. Asigurați-vă că aveți conținut de calitate pentru a oferi ceva motoarelor de căutare de examinat și comparat pentru a primii o “nota buna”.

Scrieți conținutul cu cei care caută în minte

Cum găsiți informații pe Internet? Dacă scrieți ceva și vreți să fie găsit pe Internet , gândițivă la cuvintele și frazele pe care le-ați folosi pentru a găsi informația. Invățați modul în care motoarele de căutare vă scanează conținutul , evaluați-l și categorizați-l pentru a vă ajuta să vă “puneți bine” cu motoarele de căutare.

Conținutul primul

Un motor de căutare intră pe site și , de cele mai multe ori , ignoră stilurile și css-ul. El doar adună conținutul și informația. Majoritatea temelor WordPress sunt create cu conținutul cât mai sus posibil în pagina nestilizată, ținând sidebar-ul și footer-ul cât mai jos. Puține motoare de căutare scanează mai mult decât prima treime din pagină înainte să plece. Asigurați-vă că tema voastră oferă conținutul la început.

Keyword-uri, Link-uri și Titluri

Motoarele de căutare nu evaluează site-ul vostru în funcție de cât de frumos este , dar evaluează cuvintele și le trec printr-un filtru, dând credit anumitor cuvinte sau combinații de cuvinte. Cuvintele găsite în tag-ul meta “keywords” și cuvintele găsite în conținut sunt comparate cu cele găsite în titluri și link-uri. Cu cât sunt mai apropiate , cu atât pagina este mai “valoroasă”.

Conținut în Link-uri și Imagini

Site-ul vostru s-ar putea să nu aibă mult text, ci mai multe fotografii și link-uri, dar aveți locuri în care să adăugați conținut contextual. Motoarele de căutare caută atributele alt și title din imagini și link-uri. În timp ce acestea au un scop mai mare , acela de a face site-ul mai accesibil, o descriere bună și cuvinte bune în aceste atribute oferă mai mult conținut de analizat motoarelor de căutare.

Popularitatea link-urilor

Contează prea puțin cât de bun e site-ul vostru, contează mai mult cât de bune sunt site-urile care au link către voi. Acest lucru contează mult pentru motoarele de căutare. Este vorba de CINE pune un link către voi. Blogroll-urile, pingback-urile și trackback-urile sunt instalate in WordPress. Acestea vă ajută să faceți legături spre alte site-uri , lucru care le oferă credit , dar îi ajută și pe ei să facă legături catre site-ul vostru. Alte metode de a aduce link-uri spre site-ul vostru includ:

* adăugarea url-ului site-ului în semnatura pentru forum-uri

* înscrierra site-ul în directoare web

* Notă: Lasarea de comentarii pe alte bloguri nu vă ajută în acest caz, deoarece toate platformele moderne de blog-ing folosesc atributul rel=”nofollow”, așa că nu deveniți spam-eri de comentarii.

Link-uri bune în Meniurile de navigare

Un motor de căutare navighează prin site-ul vostru, mutându-se de pe o pagină pe alta. Link-uri bune în meniurile de navigare spre categorii, arhive, pagini din site-ul vostru vă invită un motor de căutare să se mute de pe o pagină pe alta, urmarind link-urile de conectare astfel vizitând o mare parte a site-ului vostru.
Sursa:http://www.4seo.ro

Introdu-ti adresa de email daca vrei sa primesti si alte informatii:

Explosive Adwords

Explosive Pay Per Click with Adwords




In this E-book the author is going to focus on boosting your Adwords Performance. In doing that the author expose you to a number of advanced techniques that are sure to save you money, save you time and most importantly make you money. Providing you utilize them properly.



Introdu-ti adresa de email daca vrei sa primesti si alte informatii:

Castiguri cu Adsense

Castiguri cu Google Adsense


Introdu-ti adresa de email daca vrei sa primesti si alte informatii:

In puii mei - Mirel si Dorel la restaurant cu iubitele

In puii mei - Mirel si Dorel la restaurant cu iubitele

In puii mei Dorel si Mirel la tribunal

In puii mei Dorel si Mirel la tribunal

In puii mei - Dorel si Mirel la control medical

In pui mei - Dorel si-a gasit prietena

Mos Nicolae - ilariant