Chat cu Sorinelo

pescuit la crap metode de pescuit la crap

pescuit la crap metode de pescuit la crap

Cum sa faci bani cu hotfile.com

Cum se fac bani cu hotfile.com? Aceasta intrebare si-o pun multi dintre voi.Pentru cei care nu stiu ce este hotfile.com o sa va explic pe scurt.Hotfile este un site la fel ca si Rapidshare unde dvs puteti sa upload-ati un (mai multe) fisier(e) si pe urma sa trimiteti link-ul de download pe mess sau prin mail la un prieten.Ce nu stiu multi dintre dvs este ca hotfile.com ne plateste pentru fiecare fisier descarcat(ex. eu pun un fisier pe site,iti trimit tie link-ul de download iar dupa ce tu descarci fisieru respectiv hotfile.com ma plateste cu o anumita suma ,cu cat fisieru este mai mare cu atat este si suma mai mare).Sunt persoane care fac si cate 100-200$ pe luna doar din hotfile.Binenteles daca vrei sa faci mai multi $/luna atunci trebuie sa pui ceva "important"pe hotfile.com si sa dai link-ul si altor persoane de pe internet sa descarce nu numai prietnilor tai.Cum poti sa faci asta? foarte simplu:pe blog-uri si FORUM-uri de ex.ai fost la munte si ai facut 50 de poze super tari ,tot ce trebuie sa faci este sa le pui pe hotfile.com si pe urma sa intri pe forum-urile unde se discuta/descarca de wallpapers si sa pui link-ul tau de download acolo,tot asa poti sa faci si cu video,programe free,wallpapers si tot ce gasesti tu pe internet la liber(deoarece nu vreau sa incurajez pirateria).
Pentru a va inregistra pe Hotfile intrati AICI .Dupa ce ati facut contul mergeti la "contul meu">"editati contul" si configurati modalitatea de plata (recomandat paypal)ca sa puteti primi bani si pentru a putea intra in programul de afiliere. Fara confirmare nu o sa primiti nici un ban.Daca nu va descurcati sunt aici sa va raspund la intrebari .Puteti sa va inregistrati de pe link-ul meu de referal si asa o sa primesc si eu ceva in plus(nu va costa nimic)pt efortul care l-am depus sa scriu acest post. Inregistrare hotfile.com

Mini-curs PHP

Mini-curs PHP
Cuprins
• Partea 1-a: Introducere
• Partea 2-a: Afişarea informaţiilor şi Variabilele
• Partea 3-a: Instrucţiunile IF
• Partea 4-a: Cicluri şi Vectori
• Partea 5-a: E-mail cu PHP
• Partea 6-a: PHP cu Formulare
• Partea 7-a: Observaţii finale

Partea 1-a
Introducere
Până nu demult, în Internet erau puţini cei care realizau şi foloseau fişierele de comenzi - scripturile. Recent, însă, tot mai multă lume îşi construieşte propriile pagini Web, sau chiar propriile centre Web, iar limbajele de comenzi, pentru realizarea de script-uri, devin tot mai importante. În acelaşi timp, aceste limbaje devin tot mai uşor de învăţat, iar PHP este unul din ele, poate cel mai simplu şi cel mai puternic (deocamdată).
Ce este PHP?
PHP vine de la "Hypertext Preprocessor" şi este un limbaj de comenzi-script pentru server (se spune că acţionează pe partea serverului - server-side language). Adică fişierele cu comenzi PHP rulează pe serverul Web, nu în navigator, pe staţia client. Cu alte cuvinte, nu trebuie să ne batem capul cu compatibilitatea soft a calculatorului personal de pe care navigăm. PHP este un limbaj relativ nou (comparativ cu alte limbaje precum Perl (CGI) şi Java), dar devine rapid unul dintre cele mai răspândite şi mai populare din Internet.
De ce PHP?
De ce ar trebui preferat PHP altor limbaje, precum Perl? Şi de ce ar trebui să învăţ'ăm de fapt un limbaj pentru scripturi?
Învăţarea sau măcar înţelegerea unui limbaj care să ne permită scrierea de scripturi Web, poate schimba complet viziunea lărgind grozav posibilităţile de publicare şi activitate pe Web. Chiar dacă putem descărca scripturi gata făcute, din centre precum Hotscripts, acestea, de regulă, includ reclama pentru autorul respectiv şi nu ne vor oferi exact ce dorim. Înţelegând limbajul vom edita mai uşor aceste scripturi, pentru ca să facă ceeace dorim, sau chiar putem crea scripturi noi, proprii.


Descarca in format pdf

Ce sunt backlink-urile?

Backlink-urile sint legaturi de pe alte site-uri sau pagini trimise catre o pagina sau catre domeniul principal. Poate explicatia asta nu e prea ok, backlink-urile sustin un site la cautarile pe motoarele de cautare.

In mod normal, intentia principala nu e iesirea la cautari, ci referinta catre un site sau o pagina a unui site. Cu cat un site sau o pagina are mai multe backlink-uri cu atat autoritatea si relevanta unui site sau a unei pagini web creste in comparatie cu alte pagini sau site-uri asemanatoare.

Backlink-urile se pot crea natural, organic …adica legaturile catre propriul site sau propria pagina sint date datorita relevantei continutului sau pentru ca se face referire catre un continut relevant.

O alta metoda de a crea backlink-uri e cea intentionata, voita. Inscrierile in directoare, schimbul de link-uri, cumpararea de link-uri din recenzii, comunitatile sociale si colaborative sint ale metode de a consturi link-uri catre un site.

Valoarea unui link e data de anchor text (cuvantul cheie care trimite link-ul catre o pagina sau un site), varsta link-ului, tipul link-ului (imagine sau text), textul ce inconjoara acel link si relevanta fata de pagina catre care se face trimitere, numarul de link-uri care ies dintr-o pagina, reprocitatea link-urilor, etc.

Numarul de backlink-uri care recomanda un site sau o pagina, e un alt factor important pentru a iesi la cautari. Pe langa factorii enumerati anteriori, numarul de backlink-uri influenteaza pozitionarile la cautari.

Calitatea unui backlink e, nu in ultimul rand, un factor important. Ziceam anterior ca numarul de backlink-uri e un factor important, dar daca numarul IBL-urilor sint de slaba calitate, atunci acest numar e aproape irelevant. IBL-urile trebuie sa fie de calitate, calitatea nu e data doar de Page Rank, ci de vechimea, autoritatea sau popularitatea unui site. Page Rank-ul e o nota (oarecare) ce estimeaza calitativ un site, dar pana la urma nu el determina calitatea efectiva.
Sursa:krumel.ro

How to Create a PayPal Payment Button And Add It To Your Site - HD

How to Create a PayPal Payment Button And Add It To Your Site - HD



By cristimarin.com

How To Add a Meta Description Tag To Your HTML Code



By cristimarin.com

Bebe incredibil....!!!!

Ii place apa de parca s-a nascut in piscina


Vezi mai multe din Faze tari pe 220.ro

Marketingul afiliat

Marketingul afiliat reprezintă o practică de marketing bazată pe web prin care un comerciant (advertiser) răsplăteşte unul sau mai mulţi afiliaţi (publisher) pentru fiecare vizitator sau client adus prin eforturile de marketing afiliat.

Marketingul afiliat este deasemenea numele industriei unde un număr de diverse tipuri de companii şi persoane fizice efectuează această formă de internet marketing, incluzând reţelele de afiliere, companiile de management afiliat, terţi vânzători specializaţi şi o varietate de tipuri de afiliaţi/publisheri care promovează produsele şi serviciile partenerilor lor.

Marketingul afiliat se suprapune intr-o oarecare măsură cu alte metode de internet marketing deoarece afiliaţii utilizează metode regulate de publicitate. Aceste metode includ optimizări în motoare de căutare, marketing prin căutări plătite în motoarele de căutare, e-mail marketing, şi publicitatea prin afişarea de bannere. Pe de altă parte afiliaţii, uneori utilizează metode neortodoxe de promovare.

Marketingul afiliat, utilizează un site pentru a trimite trafic pe altul, este o formă a marketingului online, care în mod frecvent este desconsiderată de comercianţi. Cu toate că motoarele de căutare, e-mail-urile si RSS capteaza o atenţie mai mare din partea comercianţilor online faţă de marketingul afiliat, membrii afiliaţi continuă să joace un rol semnificant în strategiile de vânzări online.
Sursa:www.ro.wikipedia.org

Creating Membership Site

"Your Benefit Oriented Main Headline Goes Here, It's A Good Idea To Make It In Quotes, Capitalize Each Word,And Make It An Inverted Pyramid By Adjusting The Line Lengths Using Shift-Enter At The End Of The Lines"


Now you want to pile on all the benefits your reader receives, like this:

*

This is not the time to make a list of the features of your product or service. No, you need to tell them the end result they get from those features... the benefits, and notice there is no period after each of these bullets, you may use an exclamation point, but sparingly
*

Benefits are the positive results your customer gets
*

Features are the characteristics and specifications of your product or service
*

To help you come up with benefits, start off by listing all the features of your product
*

Then come up with the resulting positive benefit that your customer gets from that feature
*

The best way to see how to do this is to look at successful salesletters
*

Once you have your benefit list, make a list of them in your salesletter using headlines as Benefit Bullets. It's kind of like a rapid fire presentation of the major benefits your customer gets when they buy your product
*

And you can see I've alternated font settings to help give a little visual relief... (bold, then default, then bold, then italic, etc)
*

And much, much more!

Sub-Headline Into Your Irresistible Offer


Now they're primed and ready to hear your offer.

And if you're good, you'll make them an irresistible offer.

An offer that provides more resulting value than the money you are asking them to spend with you.

In other words, a terrific deal for the customer.

In addition to your product, you may build more resulting value to your offer by including special bonuses, a longer guarantee, after the sale services for free, special package pricing, etc.

And make sure to tell your customer all the reasons why these extras are valuable to them. Just like in telling them the benefits of your main product, you must also tell them the resulting benefits they receive from the added bonuses you're offering them.




You Will Also Get Full MRR Rights and Reseller Materials

Price $5

BUY NOW for only $1

For Buy :sorinelo6@yahoo.com

BIG Shiny Buttons

By Simply Adding Professional Web Graphic Elements to Your Sales Pages You Can Increase Your Conversions by Up to 300% !




An amazing collection of professionally designed web 2.0 graphic elements that will are not only high quality but incredibly affordable
Here are only a few samples of the hundreds of Graphic Elements in This Package (over 300 total graphics)

You Save Thousands of Dollars, because you don't have to hire a web designer to make your web elements !

You can then spend your hard-earned money to buy more AdWords ads and softwares for your business, spend it with your friends and family, or simply save it for future use.

You Can Use The Graphics On Any Background Color, not only white, each element is also provided in Transparent PNG format !

(The total is GIF elements plus PNG elements !!!)

You're also provided with the JavaScript code to display transparent PNG images correctly in Internet Explorer (that's just one line of code to copy and paste in your page).

Act Now and You Will Receive the Fast Action BONUS Package, 200 high resolution


You Will Also Get Full MRR Rights and Reseller Materials

Prce $15

BUY NOW for only $1

For Buy :sorinelo6@yahoo.com